Maecenas a turpis purus. Nunc venenatis purus sed purus dignissim porttitor. Nam semper nulla pharetra est sceleri
Bel voor informatie 0182 - 590 924

Mogelijkheden

Horeca De Mammoet beschikt over 4 zalen die zijn gelegen op de 1e verdieping van Sportcentrum De Mammoet. De zalen zijn geschikt voor gezelschappen tussen de 10 en 130 personen. De vergaderzaal en de presentatiezaal zijn voor kleine zakelijke bijeenkomsten. De presentatiezaal beschikt over een beamer en een bar. De schuifwand tussen deze twee ruimtes kunnen we op verzoek inschuiven hierdoor ontstaat er een multifunctionele ruimte geschikt voor 80 personen. De Danszaal (grote zaal) is multifunctioneel ingericht en kan dienen voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. De opstelling van de tafels en stoelen kan geheel volgens uw wens worden verzorgd.

 

Presentatiezaal (40 personen)

De presentatiezaal is uitermate geschikt voor presentaties, vergaderingen, workshops en bijeenkomsten tot 40 personen. De zaal heeft moderne audiovisuele gemakken zoals een vaste beamer met projectiescherm van 250 bij 450 cm. De zaal kan op diversen manieren worden ingericht zakelijk of informeel. Dit alles maakt deze ruimte tot een smaakvol decor om uw bijeenkomst succesvol te maken.

Bekijk hier de faciliteiten.

 

Vergaderzaal (40 personen)

De vergaderzaal is uitermate geschikt voor presentaties, vergaderingen, workshops en bijeenkomsten tot 40 personen. De zaal kan op diversen manieren worden ingericht zakelijk of informeel. Dit alles maakt deze ruimte tot een smaakvol decor om uw bijeenkomst succesvol te maken.

Bekijk hier de faciliteiten.

 

Presentatie/vergaderzaal (80 personen)

Van de vergaderzaal en de presentatie ruimte kan ook 1 grote ruimte worden gemaakt en daardoor heel goed geschikt voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten tot 80 personen. De Presentatie/vergaderzaal heeft een moderne geluidsinstallatie en bar. De zaal kan op diversen manieren worden ingericht zakelijk of informeel. Dit alles maakt deze ruimte tot een smaakvol decor om uw bijeenkomst of familiefeest succesvol te maken.

Bekijk hier de faciliteiten.

 

Multifunctionele zaal (130 personen)

De multifunctionele zaal 2 is uitermate geschikt voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten tot 130 personen. De Multifunctionele zaal heeft een moderne geluidsinstallatie en bar. De zaal kan op diversen manieren worden ingericht zakelijk of informeel. Dit alles maakt deze ruimte tot een smaakvol decor om uw bijeenkomst of familiefeest succesvol te maken.

Bekijk hier de faciliteiten.